Vaterpolo

Perović odabrao za Dubai

VaterpolistiCG11.06
V
aterpolo reprezentacija Crne Gore vratila se sa priprema u Sloveniji, a do polaska za Dubai treniraće u Herceg Novom na Škveru. Za danas u 18 sati zakazan je sparing meč sa Njemcima, a sa istim rivalom odmjerićemo snage u četvrtak i petak.

Perović odabrao za Dubai
Portal AnalitikaIzvor

Selektor Ranko Perović odabrao je putnike za završni turnir Svjetske lige: Šćepanović Miloš, Radić Zdravko, Pasković Vjekoslav, Brguljan Draško, Klikovac Filip, Janović Mlađan, Jokić Predrag, Brguljan Darko, Petrović Antonio, Dragan Drašković, Uroš Čučković, Nikola Murišić, Jovan Sarić.

Dakle, neće putovati Janović Nikola, Ivović Aleksandar, Dejan Lazović, Bogdan Đurđić, Mišić Saša. Moguće su promjene spiska, ukoliko dođe do povreda u tri sparing meča sa ‘’pancerima’’.

U subotu 14. juna reprezentacija putuje za Dubai na završni turnir Svjetske lige, a Crna Gora će igrati u grupi A sa Brazilom (16. juna), Srbijom (17. juna) i Kinom (18. juna). U grupi B su Mađarska, SAD, Kanada i Australija. Četvrtfinalni mečevi na programu su 19. juna, polufinala su zakazana za 20. jun, a finale 21.

Portal Analitika