Muzika

Rambo Amadeus prelazi u pozorište

96spek-rambo
O
pšte je poznato da meni fali daska u glavi. Izgleda da je to baš ona daska koja život znači. Tako Rambo Amadeus objašnjava zašto je muzičko-pozorišni performans koji će 17. juna u 20 sati izvesti u Ateljeu 212 nazvao baš “Daska koja fali, a život znači”, piše Blic Crna Gora.

Rambo Amadeus prelazi u pozorište
Portal AnalitikaIzvor

Njegova pozorišna trupa sačinjena je od muzičara koji ga inače prate na koncertima i nekoliko glumaca čija je uloga, bar zasad, da sjede na sceni i uglavnom gledaju svoja posla dok Svjetski Mega Car malo svira, malo priča...

„Oficijelni naziv je “Leteći teatar”, jer to je kao da si uzeo jedan koncert i potpuno ga razmontirao, odšrafio mu sve djelove, pomiješao ga sa nekakvom stendap komedijom pa ga bacio iz aviona. To je formalno potpuno dekonstruisana stvar, ali pošto ja inače volim da se bavim demistifikacijama i dekonstrukcijama, onda sam nekako na svom terenu“, objasnio je Rambo.

On je istakao da moli publiku da bude tolerantna.

„Imam frku od Ateljea, ovo mjesto je zahtjevno, velikani su ovdje igrali. Volio bih da najvjerniji dio moje publike dođe i pomogne mi da se ovo razvije i da postane toliko dobro da se jednom u dva mjeseca igra u pozorištu“, priča Rambo.

Volio bi, kaže, da njegov performans bude prisan i zabavan.

„Primijetio sam na koncertima kad god imam prilike da zasviram u pozorištu ili u Domu kulture, svuda gdje su daske, ljudi sjede, a akustika je takva da može bez mikrofona da se priča -da tada rado ostavim gitaru i krenem „ da se zezam i zabavljam ljude praveći nekakve svoje škerce. I najveći kompliment mi je kad muzičari 1 koji su stalno sa mnom počnu da se smiju. E, to je znak da je odlično“, kazao je Rambo.

Izvor: Blic

Portal Analitika