Politika

Koaliciji SDP-Pozitivna treći mandat u Kolašinu, Bijelo Polje bez promjena

okkolasin
K
oalicija Evropsko lice Kolašina osvojila je i treći mandat u Skupštini opštine Kolašin, rezultat je ponovljenog glasanja na biračkom mjestu Đuđevina.

Koaliciji SDP-Pozitivna treći mandat u Kolašinu, Bijelo Polje bez promjena
Portal AnalitikaIzvor

Prema preliminarnim podacima Opštinske izborne komisije Kolašina na ponovljenim izborima na kojima je od ukupno upisna 93 birača, glasalo njih 77, Evropsko lice Kolašina dobilo je 27, DPS 45, SNP tri, a Grupa građana jedan glas, dok Demokratski front DF nije osvojio nijedan glas.

Prema ovim rezultatima u Skupštini opštine Kolašin DPS sada ima 10, umjesto 11 odbornika, DF osam, SNP sedam, dok po tri imaju Evropsko lice Kolašina i Grupa građana.

Šef medijskog pula SDP-a Mirko Stanić potvrdio je na svom Fejsbuk profilu da je SDP-u u koaliciji Evropsko lice Kolašina pripao taj jedan mandat.

- SDP uzela još jedan mandat nakon ponovljenih izbora u Kolašinu, čekamo Danilovgrad. Od 90 glasača u Đuđevini SDP podržalo 27, napisao je Stanić.

Na dva biračka mjesta u Bijelom Polju, Boljaninu i Mioče iz izbornog štaba DPS-a u Bijelom Polju CdM-u je saopšteno da je prema prvim preliminarnim rezultatima na ova dva biračka mjesta DPS dobio ukupno 141 glas,što nije bilo dovoljno za 20 mandat.

Prema novim rezlutatima stanje je ostalo kao i na izborima održanim 25. maja.

To znači da DPS ima 19 mandata, a ostale partije sve zajedno 19.

 

 

 

 

Portal Analitika