Politika

PERIĆ: Insistiraćemo na preispitivanju svih nezakonitih radnji

0504Srdjan-Peric
N
esumnjivo je da ćemo insistirati na vladavini prava, odnosno preispitivanju svih nezakonitih radnji, uključujući i političku korupciju, ma o kome da je riječ, rekao je Danu politički direktor Pozitivne Crne Gore Srđan Perić.

PERIĆ: Insistiraćemo na preispitivanju svih nezakonitih radnji
Portal AnalitikaIzvor

- Svi stavovi na kojima ćemo insistirati u pregovorima prvo će biti usaglašeni na nivou naše koalicije konsenzusom, kako je to predviđeno koalicionim sporazumom, pa će tek onda biti ponuđeni ostalim političkim subjektima koji imaju ambiciju da sa nama razgovaraju o formiranju vlasti u Podgorici - kazao je Perić.

Kako poručuje, insistiraće na preispitivanju svih nezakonitih radnji, uključujući i političku korupciju.

- Ko nije spreman da to postavi kao cilj svog političkog djelovanja u vlasti, bojim se da nema što da razgovara sa nama oko konstituisanja političke većine u Glavnom gradu - saopštio je Perić.

Vladavina prava biće suština pregovaračke platforme koalicije Evropsko lice Podgorice za formiranje lokalne vlasti. Po ocjeni Perića ništa se strašno neće desiti ako gradonačelnik Podgorice nije iz redova Demokratske partije socijalista. Kako je istakao, činjenica je da su građani Glavnog grada glasali za promjene, i tome prigovora ne može biti.

Portal Analitika