Društvo

Berane: Prijem za đake generacije osnovnih i srednjih škola

Berane_2
U
Opštini Berane organizovan je prijem za đake generacije osnovnih i srednjih škola, za školsku 2013/2014 godinu.

Berane: Prijem za đake generacije osnovnih i srednjih škola
Portal AnalitikaIzvor

Prisutnim učenicima, direktorima škola, profesorima, roditeljima i predstavnicima medija obratio se predsjednik Opštine Dragoslav Šćekić, koji je iskazao čast i zadovoljstvo zbog uspjeha učenika i današnjeg dana organizovanog povodom toga.

,,Vaš uspjeh, uspjeh je cijele Opštine. Našem gradu potrebna su znanja najboljih, a to ste vi. Budite vrijedni kao i do sada“.

Predsjednik Šćekić uručio je Monografije Berana i novčane nagrade najboljim učenicima: Lejli Honsić iz Medicinske škole ,,dr Branko Zogović“, Merimi Tiganj iz Srednje škole ,,Vukadin Vukadinović“, Milošu Kuburoviću iz Srednje stručne škole, Mariji Došljak iz Osnovne škole ,,Vuk Karadžić“, Jeleni Barjaktarović iz Osnovne škole ,,Radomir Mitrović“ i Vladimiru Miletiću iz Osnovne škole ,,Vukašin Radunović“.

Direktor Osnovne škole ,,Radomir Mitrović“ Jovan Mališić zahvalio se Opštini Berane i predsjedniku Šćekiću na današnjem prijemu za najbolje učenike, uz želju da se odlična saradnja nastavi.

Prethodno je u Opštini održan prijem za učenike koji su nosioci nagrada na državnim takmičenjima a nagrađena je i Jelena Labudović, đak generacije Gimnazije ,,Panto Mališić“.

 

 

Portal Analitika