Fudbal

Suarez i Vidal spremni za start Mundijala

Suarezz28
L
uis Suarez biće spreman za prvi meč Urugvaja na Svjetskom prvenstvu, protiv Engleske 19. juna, rekao je juče Oskar Tabarez, selektor "Urusa". Nakon trijumfa (2:0) u prijateljskom meču sa Slovenijom, bio je više nego raspoložen za priču o Suarezu.

Suarez i Vidal spremni za start Mundijala
Portal AnalitikaIzvor

"Zadivljen sam, koliko je brzo napredovao nakon povrede i rutinske operacije koljena. Medicina je napredovala, sada se takve povrede rešavaju za nikad kraće vrijeme. Hoće li igrati protiv Engleske? Hajde da kažemo da postoji ogromna šansa, jedino da mu se ne desi neka nova povreda" - rekao je Tabarez.

Urugvajci mogu da odahnu, ali i Čileanci. Samo 28 dana nakon operacije jedne od tetiva koljena u Kataru, Arturo Vidal, vezista Juventusa, jedan od najboljih na svijetu, rekao je da trenira punom parom.

"Znao sam da će biti tako, vjerovao sam najboljim ljekarima na svijetu da mogu da riješe moj hronični problem. Sada je manja vjerovatnoća da će mi se stanje pogoršati u budućnosti, nemam čega da se plašim više. Jednostavno, sada je samo bitno da dostignem pravu formu za početak Mundijala" - rekao je Vidal. (Topfudbal.me)

Portal Analitika