Abiznis

Poznati treći dobitnik automobila u nagradnoj igri Jugopetrola

0506jugopetrol
D
ragan Šubarić
iz Pljevalja sa karticom broj 90001000000013338 dobitnik je treće mjesečne nagrade - automobila „reno klio“ kojeg dodijeljuje Jugopetrol AD Kotor u nagradnoj igri „Vozi i osvoji“

Poznati treći dobitnik automobila u nagradnoj igri Jugopetrola
Portal AnalitikaIzvor

- Članovi žirija bili su predstavnik Uprave za igre na sreću Branislava Drecun, predstavnik sektora maloprodaje kompanije Jugopetrol AD Kotor Krsto Vulović, i Nada Ivanović iz sektora interne kontrole kompanije Jugopetrol AD Kotor, koja je predsjedavala komisijom. Izvlačenje je obavljeno nakon što je komisija konstatovala da se u kutiji nalazi 107.185 kvalifikacionih poena sakupljenih sa 27.858 kartica za koje su pristupni formulari popunjeni shodno pravilima nagradne igre „Vozi i osvoji“ i sa kojima su sakupljani poeni – navodi se u saopštenju iz te kompanije dostavljenom Portalu Analitika.

0506jugopetrol1U njemu se takođe ističe da je kompanija Jugopetrol AD Kotor donirala Crvenom krstu Crne Gore hiljadu litara goriva za transport pomoći za ugrožene poplavama u Srbiji, Bosni i Hercgovini. Tim povodom, trećeg dobitnika automobila izvukla je Milica Kovačević, PR Crvenog krsta Crne Gore, koja je istakla da primjerom društveno-odgovornog poslovanja Jugopetrola treba da budu vođene i druge kompanije u Crnoj Gori, ne samo u vanrednim, nego i u redovnim situacijama.

- Jugopetrol je sa nagradnom igrom „Vozi i osvoji“ počeo 1. marta, sa ciljem da, osim što svakog dana obraduje po jednog lojalnog potrošača mogućnošću da na bilo kojoj Jugopetrolovoj benzinskoj stanici preuzme robu i usluge u vrijednosti od 30 eura, obraduje svakog mjeseca i po jednog vjernog klijenta veoma vrijednom nagradom – automobilom „reno klio“. Dakle, potrošači na EKO pumpama imaju brojne razloge da učestvuju u nagradnoj igri, koristeći „Eko vozi i osvoji“ karticu za registraciju svake transakcije od 20 i više eura. Kako ovog puta, tako i narednih mjeseci, izvlačenja će se obavljati svakog petog u mjesecu, ili prvog narednog radnog dana – preciziraju iz kotorske kompanije.

Iz Jugopetrola takođe najavljuje da sve potrošače na kraju godine očekuje iznenađenje - „Vozi i osvoji super premija“.

Portal Analitika