Muzika

Karte za Southern Soul Festival u poslovnicama Hipotekarne banke

0506SSF2014
K
arte za ovogodišnji Southern Soul Festivali, koji će biti održan od 26. do 29. juna, mogu se od danas obezbijediti u pretplati u svim poslovnicama Hipotekarne banke širom Crne Gore.

Karte za Southern Soul Festival u poslovnicama Hipotekarne banke
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju iz direkcije ovog festivala, za sada se u prodaji mogu naći samo četvorodnevne festivalske karte, a nakon objave line up-a po danima očekuje se i početak prodaje jednodnevnih ulaznica.

- Hipotekarna banka, zvanična banka festivala, za svoje klijente je obezbijedila specijalan popust, te četvorodnevnu kartu mogu kupiti za svega 32 eura. Karte mogu kupiti i oni koji još uvijek nijesu klijenti Banke, ali po nešto većoj cijeni od 36 eura. Organizatori festivala će svima koji iskoriste povoljnost kupovine uz popust u poslovnici Hipotekarne banke, kartu poslati na željenu adresu u roku od 24 časa.

Iz direkcije festivala dodaju da je Hipotekarna banka, u saradnji sa Southern Soul Festivalom omogućila svim korisnicima Premium Mastercard Paypass kartice popust od 10 odsto na cijene hrane i pića na samom festivalu, dok će korisnici ostalih Paypass kartica imati popust od pet odsto. Popusti važe i za kupovinu ulaznica na samom festivalu, čije će cijene, prema riječima organizatora, biti nešto veće nego u pretprodaji.

Southern Soul Festival Montenegro se ove godine vraća na jednu od najljepših pješčanih plaža na Jadranskoj obali, na lokaciji Dolcinium Kite Club-a na Velikoj plaži. Tokom četiri festivalska dana, više od 40 renomiranih izvođača sa različitih svjetskih kontinanata, Evrope i regiona podijeliće sa publikom najbolje soula, džeza, diska, hausa i ostalih srodnih žanrova.

- Više od 100 sati muzičkog programa, na tri bine u sinergiji sa morem, suncem  i pijeskom, najavljuju potpuno novu vrstu provoda i uživanja – ističu organizatori.

Portal Analitika