Novi proizvodi

VIDEO: Sony Xperia Z2

sony-xperia-z2
˝Detalji čine razliku˝ slogan je novog modela pametnog telefona Xperia Z2 japanskog proizvođača Sony.

VIDEO: Sony Xperia Z2
Portal AnalitikaIzvor

Upoznavajući se sa ovim uređajem posljednje generacije, zaključeno je da se ne radi samo o detaljima, već o značajnim unaprjeđenjima koja ga izdvajaju od konkurencije. Sony Xperia Z2 je brižljivo dizajniran i izrađen od visokokvalitetnih materijala.

Krase ga aluminijska lajsna i reflektujuće staklene površine. Sa ovim uređajem otpornim na prašinu i vodu možete da snimate fotografije i video klipove pod vodom, na dubini do jednog i po metra u trajanju do 30 minuta.

Impresivan Full-HD-TRILUMINOS ekran od 5,2 inča baziran na X-Reality for mobile tehnologiji pruža neponovljivo iskustvo u praćenju mulitimedijalnog sadržaja. Uz poboljšanu gradaciju i dubinu boja, slika je briljantna, jasna i izuzetno oštra, nezavisno od ugla posmatranja ekrana. Autentične i ubjedljivo najintenzivnije boje u svijetu smart telefona i tableta odlikuju najnoviju LIVE-Color-LED tehnologiju koju posjeduju isključivo uređaji marke Sony.

Telefon podržava mikro SIM karticu, radi na 2G, 3G i 4G mreži i povezuje se na Wi-Fi. Xperia Z2 ima 3GB RAM-a i 16GB fleš memorije uz mogućnost proširenja do 128GB putem SD memorijske kartice.

Blic.rs

Portal Analitika