Fudbal

Kvaku Bonsam: Uspio sam, Ronaldo neće igrati

Ronalddo04.06
I
dok u taboru Portugala vjeruju da će Kristijano Ronaldo pobijediti povrede tetive i butnog mišića, te da će biti spreman za početak Mundijala, sa druge strane dolazi totalno druga priča.

Kvaku Bonsam: Uspio sam, Ronaldo neće igrati
Portal AnalitikaIzvor

Da li znate ko je Kvaku Bonsam? Riječ je o čovjeku iz Gane, zapravo tamošnjem najuticajnijem vraču koji liječi uz pomoć svojih posebnih metoda. Naime, ovaj čovjek je već u februaru mjesecu predvidio da će najbolji fudbaler svijeta propustiti Mundijal zbog povrede! Kako? Zato što je Bonsam radio na tome, jer su fudbaleri iz njegove zemlje u grupi sa Portugalom.

"Znamo sam za Ronaldovu povredu. Ja sam radio na tome. Vrlo sam ozbiljan u svemu. Protekle nedjelje sam bio u potrazi sa četiri psa kako bih napravio poseban duh pod imenom 'Kaviri Kapam'. Poručio sam da ću ga eliminisati sa Mundijala, ili makar spriječiti da igra protiv Gane", poručio je ovaj famozni vrač iz Gane.

Bonsam tvrdi da je sakupio nekoliko različitih vrsta listova koje je okačio oko slike Ronalda i tako napravio ritual sa kojim, po njegovim riječima, je uspio da ga udalji sa terena - jednostavno, čovjek je bacao čini na zvijezdu Real Madrida!

"Njegova povreda nikada neće biti otkrivena od strane današnje medicine. Neće otkriti šta je uzrok povrede, jer je to napravljeno duhovno. Danas je koljeno, sjutra tetiva, a neki drugi dan butni mišić", rekao je Bonsam.

Jasno je da Ronalda muče blage povrede. Zbog toga je i propustio prijateljski meč sa Grčkom. Trenutno u centru Njujork Džetsa radi na fizičkoj pripremi. Svi u reprezentaciji Portugala su opstimitični.

Portugal će na Mundijalu sem Gane u grupnoj fazi za protivnike imati reprezentacije Njemačke i SAD. (Topfudbal.me)

Portal Analitika