Fudbal

Vlaisavljević: Italijani iskoristili loš dan Petkovića

Vlaisavljevic04.06
M
lada reprezentacija Crne Gore poražena je u Kastel di Sangru 4:0 od domaćina Italije, ali (pre)visoki poraz nije pretjerano zabrinuo kormilara naše selekcije Duška Vlaisavljevića.

Vlaisavljević: Italijani iskoristili loš dan Petkovića
Portal AnalitikaIzvor

"Nije bilo loše kako to rezultat govori, imali smo nekoliko šansi, ali njihovi golmani su odlično reagovali i sačuvali mrežu. Italijani su iskoristili loš dan Petkovića, koji nas je čuvao kroz kvalifikacije odličnim odbranama... Ipak, bolje je što se to danas desilo nego da se desi na meču sa Rumunijom", istakao je Vlaisavljević, koji je zadovoljan nekim stvarima:

"Odigrali smo dobro drugo poluvrijeme i žao mi je što nismo uspjeli da postignemo makar jedan gol. Meč smo počeli sa šest novih igrača u odnosu na postavu koja je počela duel sa Ircima - potpuno nova odbrana i dva igrača u veznom redu. Meč sa izuzetno jakim Italijanima počelo je pet igrača koji imaju pravo nastupa u sljedećem kvalifikacionom ciklusu, koji su makar dvije godine mlađi od rivala. Zadovoljan sam sa nekim igračima, debijem njih sedmorice ali ubjedljiv poraz baca sijenku na stvari kojima sam zadovoljan, rekao je Vlaisavljević.

Portal Analitika