Zabava

Ljepše polovine na SP u Brazilu: Sve ljepša od ljepše (FOTO/VIDEO)

46bra1
F
udbaleri će svakako imati podršku svojih nacija kako bi ostvarili što bolji rezultat na Svjetskom prvenstvu, ali će im vjerovatno najveće snage biti ljepše polovine koje će prisustvovati u Brazilu. Djevojke i supruge biće taj specijalni atom snage, a neki igrači mogu i da se pohvale sa partnerkama koje će sigurno dodatno uljepšati stadione i tribine.

Ljepše polovine na SP u Brazilu: Sve ljepša od ljepše (FOTO/VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Kažu "za najboljeg ide najbolja", a sam primjer je osvajač "zlatne lopte" i kapiten reprezentacije Portugala Kristijano Ronaldo kojeg će bodriti djevojka Irina Šajk. Ruska manekenka je već u nekoliko navrata više privlačila pažnju, čak i sportskih, novinara, nego njen momak, ali se zvijezda Real Madrida ne ljuti valjda kada nije uvijek u centru pažnje.

Portugalsko-ruski par je zajedno od 2010. godine, a Irina je od tada sve zanimljivija i često se pojavljuje na glavnim stranicama "Vogue" i ostalih modnih novina.

Ipak, prvaci svijeta dolaze sa najjačim snagama da odbrane "zlatnu boginju", što na terenu, što na tribinama, a dešavanja sa svjetske smotre moćiće da prenese prelijepa žena golmana Ikera Kasiljasa, Sara Karbonero.

Karbonero je sportska novinarka i TV voditeljka, a jedan od najinteresantnijih detalja desio se na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi gdje je morala da intervjuiše muža, na šta je Iker odgovorio poljupcem pred kamerama.

Bračni par Kasljas sada ima sina po imenu Martin, te će i on sigurno dati ocu podršku.

Već poznata romansa iznjedrila je brak štopera "crvene furije" Đerarda Pikea i estradne umjetnice Šakire. Lijepa Kolumbijka. Njih dvoje su vezu objavili 2011. godine, a dvije godine kasnije stigla je prinova, sin Milan.

Lijepa Danijela Seman, djevojka Seska Fabregasa tek prošle godine je počela da prati fudbal, aktivnije. Vjerovatno nije ni imala vremena za to, jer je u razvodnoj parnici, koja je trajala skoro dvije godine, uspjela prvo da dobije 1,4 miliona funti na ime dvoje djece od bivšeg muža Elija Taktuka.

Milijarder Taktuk nazvao je Danijelu sponzorušom, dok se Fabregas nije pojavljivao u tom zapletu, makar ne javno, ali su Semanovu snimili ubrzo u njegovom stanu u Londonu.

Okosnice Engleske i Holandije Stiven Džerard i Vesli Snajder nisu imali tih problema, jer su već dugo sa ženom i imaju skladne brakove.

Aleks Kjuren je vjerna partnerka kapitena Liverpula i velika podrška u životu, dok Vesli svoj oslonac vidi u Jolant Snajder.

Od kada je Dijego Forlan raskinuo vjeridbu sa atraktivnom Argentinom Zairom Narom, izgleda da mu ne ide baš najbolje, makar što se tiče golova i karijere. Nara se poslije raskida zahvalila bogu što se nije udala za Urugvajca, ali mediji spekulišu da će možda doći do pomirenja prije početka prvenstva svijeta.

Mladi par, možda najmlađi u ovom izboru ljepote stacioniran je u hotelu njemačke selekcije gde su Mario Gece i njegova ljepša polovina An Katrin Bromel.

Nasuprot njih, tu je jedan i već poznati par godinama - štoper Argentine Martin Demikelis dugo je u braku sa Evangelinom Anderson.

Koliko jednu djevojku može da iznervira što joj momak nije pozvan za nacionalnu selekciju, vidi se na primeru Anare Atanes koja je psovala selektora Dešama i "trikolore" što Samir Nasri neće ići u zemlju kafe i fudbala.

46bra2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

46bra3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

46bra4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

46bra5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

46bra6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

46bra7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

46bra8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

46bra9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

46bra10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal Analitika