Zanimljivosti

Mikuž, Sušić i Mur na Spark.me konferenciji

46spark
N
a Spark.me, najvećoj regionalnoj Internet konferenciji (19-20. juna 2014. godine u hotelu Mediteran u Bečićima) u organizaciji kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena, govoriće i Mikuž, Sušić i Mur.

Mikuž, Sušić i Mur na Spark.me konferenciji
Portal AnalitikaIzvor

Slovenac Jure Mikuž aktivno promoviše preduzetništvo i redovno drži predavanja o finansiranju i prikupljanju sredstava za startup zajednice u Sloveniji i širom Balkana. Prije osnivanja RSG Capital-a, trenutno najaktivnije kompanije za preduzetnički kapital na zapadnom Balkanu, radio je u KD Group i kao broker na ljubljanskoj berzi.

Luka Sušić je bio strastveni bloger, koji je formirao nekoliko startup-ova u Hrvatskoj. Prije hub:raum-a, radio je na inovacijama IPTV, OTT i novim poslovnim telco projektima u Hrvatskom Telekomu. On je konsultant i profesionalni predavač u oblasti razvoja mobilnog i digitalnog poslovanja, te pomaže realizaciju startup-ova od ideje do projekta.

Zagrebački matematičar Sandro Mur je osnivač i izvršni direktor Bellabeat, sistema koji se sastoji od džepnog ultrazvučnog doplera i mobilne aplikacije koja nudi trudnicama interaktivno iskustvo praćenja trudnoće kroz sve faze. Bellabeat je ove zime bio dio startup akceleratora Y Combinatora Silikonske doline, a nedavno prikupio 4 i po miliona dolara zahvaljujući raznim poznatim svjetskim investitorima koji su prepoznali značaj Bellabeat-a za buduće majke i njihove bebe.

Karte za konferenciju možete kupiti preko sajta, po cijeni od 200€, odnosno 50€ za studente. Studentske karte, kao motivacija za mlade željne znanja, namijenjene su studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji su diplomirali (ili će diplomirati) do maja 2014. Broj karata za konferenciju je ograničen. Više o konferenciji na: www.spark.me.

Portal Analitika