Zabava

Bivša mis Jugoslavije postala crnogorska snaha

ana0306karic
B
ivša mis Jugoslavije Ana Karić izgovorila je sudbonosno „da“ ugostitelju sa Cetinja Balši Ljesaru, piše beogradski Blic.

Bivša mis Jugoslavije postala crnogorska snaha
Portal AnalitikaIzvor

Vjenčanju, koje je upriličeno u Pećkoj patrijaršiji, prisustvovale su Anina familija Karić, mladoženjina porodica i njihovi najbliži prijatelji. Mladenci su se nekoliko dana prije vjenčanja vjerili, i tim povodom su upriličili veliko slavlje.

ana1karic

- Ana i ja smo se vjerili, a zatim i vjenčali u predivnoj Pećkoj patrijaršiji, jer je ona tako željela. To je njoj i njenoj porodici, zbog korijena iz Peći, mnogo značilo. Na taj način smo krunisali našu ljubav i nema potrebe da bude dodatnih ceremonija tim povodom. Znate da Ani ne prija medijska pažnja, a meni pogotovo, i najdraže bi nam bilo da mediji o tome ne pišu - rekao je Balša i dodao da nijesu tačne glasine da je Ana u drugom stanju.

ana2karic

Kćerka Zorana i Marijane Karić, bivša manekenka koja je u Londonu završila studije menadžmenta, sa suprugom se trenutno nalazi u Crnoj Gori, gdje će boraviti tokom ljeta, dok će zimi putovati po svijetu.

- Naš zajednički život će se odvijati na više adresa. Ljeti ćemo boraviti u Crnoj Gori, a zimi u Beogradu, odakle ćemo putovati u druge gradove za koje smo vezani - rekao je mladoženja za Blic.

Blic

Portal Analitika