Politika

DEDEIĆ: SNP, DF i SDP-Pozitivna da se izjasne o našoj ponudi

1605dedeic
S
rpski front još jednom poziva Socijalističku narodnu partiju, Demokratski front i koaliciju SDP-Pozitivna da se izjasne o našoj ponudi da, raspodjelom opozicionih glasova na ponovljenim izborima u nedjelju na tri biračka mjesta u Danilovgradu, porazimo DPS sa 18 prema 15 mandata, saopštio je predsjednik Srpske liste Dobrilo Dedeić.

DEDEIĆ: SNP, DF i SDP-Pozitivna da se izjasne o našoj ponudi
Portal AnalitikaIzvor

Neformalni odgovori koje dobijamo ovih dana, a koji se svode na to da se u parlamentarnoj opoziciji ne nazire jednoglasan stav na našu ponudu, idu ka tome da se DPS-u obezbijedi nekontrolisana vlast još četiri godine.

Ko neće na jedini način moguću ubjedljivu pobjedu opozicije, direktno radi za DPS. Ukoliko parlamentarne opozicione stranke naprave novi nerazuman potez, kao što su to uradile u Nikšiću, nameće se potreba da se vanparlamentarne srpske stranke drugačije pozicioniraju u odnosu na takvu opoziciju. I mi imamo biračko tijelo koje je umorno od egzibicija onih koji su našu ponudu dobili prije tri dana i na nju odgovaraju samo na nezvaničan način, ne vodeći računa o interesima naroda.

Ovo je priča koju ćemo istjerati do kraja i pokazaćemo prstom na onoga ko radi protiv ljudi koji 25 godina glasaju opoziciju. Kad još jednom dokažemo ko su ,,trule daske'' u opoziciji, i mi ćemo javnost obavijestiti o novim političkim potezima koji će biti odgovor na činjenicu da opozicioni birači egzistencijalno tapkaju u mjestu dok lideri opozicije pomažu DPS-u.

Za sada, do konačnog odgovora, nećemo javnost obavještavati o stavovima koji su nam, do sada, saopšteni u ime DF i SNP jer zvaničnog odgovora, sa pečetom, još uvijek nema, zaključio je Dedeić.

 

 

Portal Analitika