Ostalo

Brzopotezni šahovski turnir u petak u T. C. Mall of Montenegro

0306sahok
U
okviru sportsko-rekreativne manifestacije Urban  sport, koju od 31. maja do 6. juna, organizuju  firma ’’Đoković’’ DOO  i tržni centar ’’Mall of  Montenegro’’ sa ciljem promovisanja zdravih stilova života i podizanja svijesti o značaju bavljenja sportom, biće upriličen brzopotezni šahovski turnir u organizaciji šahovskog kluba ,,Dijagonale’’.

Brzopotezni šahovski turnir u petak u T. C. Mall of Montenegro
Portal AnalitikaIzvor

Turnir će se odigrati u petak, 6. juna na drugom spratu Mall-a sa početkom u 17.30 sati. Prijave za turnir su istog dana, pola sata ranije.

Nagradni fond turnira u visini od 500 eura obezbijedio je pokrovitelj turnira ’’Mall of  Montenegro’’. Turnir je rejtingovan i imaće 11 kola. Tempo igre je pet minuta po igraču.

Kotizacija za turnir iznosi pet eura. Takmičari su dužni ponijeti svoje šahovske garniture i časovnike. Sudija turnira je Mladen Popović (FA) .

’’Pozivamo šahiste da učestvuju u ovoj lijepoj manifestaciji a ljubitelje šaha i posebno mlade da dodju i uživaju u igri naših najboljih igrača’’, rekla je Radmila Milošević, predsjednica šahovskog kluba ,,Dijagonale’’.

Portal Analitika