Ostalo

Conga: Đoković mi je uništio karijeru

Congga30
Ž
o-Vilfred Conga rekao je da je austsajder i da neće imati šta da izgubi protiv Novaka Đokovića u osmini finala Rolan Garosa.

Conga: Đoković mi je uništio karijeru
Portal AnalitikaIzvor

„Veoma sam srećan načinom na koji sam odigrao mečeve do sada na turniru. Nije bilo lako, ali sam odigrao da izgleda tako. Srećan sam jer sam prošao dalje i dobio priliku da igram protiv Novaka. To će biti veliki izazov za mene. U tom duelu sam autsajder i imaću mogućnost da napravim nešto veliko“, rekao je Conga.

„Postoji mnogo stvari zbog kojih bi trebalo da se plašite kada igrate protiv Novaka, ali moraću da se koncentrišem na svoju igru. Moraću da od prvog do posljednjeg poena budem maksimalno koncentrisan. Ne smijem da mu dajem jeftine poene. Naravno. moraću da odigram sjajan meč kako bih ga pobijedio. On je jedan od najboljih, možda i najbolji teniser svijeta. Zbog toga ću morati da odigram veoma dobro i spreman sam na to. Pobjeđivao sam ga često, ali ne u važnim duelima i na velikim turnirima. On mi je upropastio karijeru. Volio bih kada bi to mogao da preokrenem.'' (B92)

Portal Analitika