Fudbal

Mladost pobjednik Kupa Crne Gore za pionire

MladostPionirri
F
udbaleri Mladosti pobjednici su Kupa Crne Gore za pionire pošto su u finalnoj utakmici, odigranoj večeras na glavnom terenu Trening kampa FSCG na Starom aerodromu, savladali Sjevernu zvijezdu iz Bijelog Polja sa 2:0.

Mladost pobjednik Kupa Crne Gore za pionire
Portal AnalitikaIzvor

Veliki pljusak koji je okupao glavni grad Crne Gore stao je taman na vrijeme da više od 300 gledalaca uživa u lijepoj fudbalskoj predstavi koju su priredila dva odlična tima koja su pokazala da nisu slučajno bili najbolji timovi svojih regionalnih takmičenja. U prvom poluvremenu Mladost je imala veći posjed lopte i češće napadala, ali je i Sjeverna zvijezda nakon nekoliko uzastopnih prekida ozbiljno "pritisla" formalnog domaćina.

Duel dva odlična tima odlučio je Deni Piranić sa dva odlična poteza - prvo golom u 31. minutu kada je bio brži od svojih čuvara, ali i golmana Mehovića kojeg je rutinski prediblao i ubacio loptu u praznu mrežu, a potom i asistencijom u 68. minutu iz koje je Ognjen Otašević osigurao pobjedu svog tima.

Mladost - Sjeverna zvijezda 2:0 (1:0)

Trening kamp FSCG, Podgorica

Gledalaca: 300

Sudija: Nikola Cvijović (Budva)

Strijelci

1:0 - Piranić 31'

2:0 - Otašević 63'

Žuti kartoni

Rašović, Aleksić - Mladost

Hot, Kovačević, Kolić - Sjeverna zvijezda

Mladost: Nikola Bauković, Boško Rašović, Stefan Radinović, Miloš Darmanović, Nebojša Čogurić, Ivan Aleksić (od 70. Siniša Mihajlović), Aleksandar Pavlović (od 58. Rejhan Dervišević), Ognjen Otašević od 70. Nermin Hot, Deni Piranić, Ognjen Vujošević (od 68. Vasilije Klikovac), Milan Ćetković (od 55. Đorđe Spahić). Trener: Rade Petrović.

Sjeverna zvijezda: Edin Mehović, Vojin Šebek, Vukan Fuštić (od 61. Filip Šćekić), Andrija Piper, Elmin Beganović, Rašid Kolić, Marko Bugarin (od 67. Đorđije Cvijović), Mirza Hot, Miljan Kovačević, Marko Rakonjac, Eniks Kriještorac. Trener: Sead Babača.

FSCG.ME

Portal Analitika