Fudbal

Gazzetta: Mirko, pakuj kofere!

VucinicMirko
N
a naslovnici "Gazzette dello sport" osvanula je jasna poruka: ADDIO, Mirko Vučinić! Prema pisanju najtiražnijeg sportskog lista u Italiji gotovo je sigurno da će kapiten reprezentacije Crne Gore napuštiti "staru damu", jer više nije u planovima Antonija Kontea.

Gazzetta: Mirko, pakuj kofere!
Portal AnalitikaIzvor

Talentovani strateg Juventusa je produžio ugovor, najavio da sprema revoluciju, pravi tim za Evropu, ali u svemu tome nema mjesta za najboljeg igrača Crne Gore.

"Revolucija koja se sprema u Juventusu obavezuje Vučinića i Fabija Kvaljarelu da spakuju kofere", jasno piše Gazzetta.

Kao što je već uveliko poznato predvodnik našeg nacionalnog tima je imao veoma turbulentnu godinu u Torinu - ništa mu nije išlo po planu, a cijela stvar je još više kulminirala kada Vučinić nije uspio da napravi već viđen transfer u Inter.

Rođeni Nikšićanin je proživio dvije sjajne godine u Torinu, a treća je svakako bila za zaborav - satkana je od brojnih povreda, loše forme i samo dva postignuta gola.

Međutim, čini se da ne ne treba da brinemo za grande Mirka - 30-godišnji napadač već ima ponuda na stolu, a Juveovo otpisivanje je idealno palo Arsenalu, Totenhemu, Zenitu i Borusiji Dortmund koji su zainteresovani za usluge maestra iz Nikšića. (Topfudbal.me)

Portal Analitika