Ostalo

Puma i Ferari napravili patike

3005patikepumaferariok
P
oznati njemački proizvođač sportske opreme i italijanski automobilski gigant ostvarili su saradnju koja je rezultirala sportskim proizvodom koji je napravljen od istih komponenti koje se koriste na superautomobilima.

Puma i Ferari napravili patike
Portal AnalitikaIzvor

Puma je nedavno u saradnji sa Ferarijem proizvela ograničenu seriju patika koje su napravljene od specijalne kože kojom se presvlače sjedišta u superautomobilima italijanske kompanije. Ova ograničena serija broji svega 499 napravljenih pari patika, koje na svom "jeziku" imaju ugraviranog konjića.

Patike su napravljene u dvije boje, crnoj i sivoj. Cijena za jedan par iznosi 499 eura, što je simbolično sa brojem izrađenih pari patika. Iako ovo nije prvi put da ove dvije kompanije sarađuju, novina je da su patike izrađene u istoj fabrici u kojoj se izrađuju i sjedišta za Ferari superautomobile.

Ukoliko vam posjedovanje ovih patika nije dovoljno da se osjećate kao pravi Ferari zaljubljenik, Italijani vam nude i specijalni šraf iz motora njihovog modela 550 GT za "samo" 450 eura, ili repliku volana iz modela GTE F458 koji možete priključiti na vaš Xbox.

(autoportal.rs)

Portal Analitika