Politika

BEČIĆ: Niko neće moći da zaustavi čišćenje SNP-a

becicok
A
leksa Bečić
, nosilac liste Socijalističke narodne partije SNP u Podgorici, gdje su duplirali povjerenje na lokalnim izborima, najavio je reforme u svojoj partiji.

BEČIĆ: Niko neće moći da zaustavi čišćenje SNP-a
Portal AnalitikaIzvor

Bečić je za Blic Crna Gora rekao da niko neće moći da zaustavi čišćenje SNP-a od onih koji se ne uklapaju u moto “mladost, mudrost, hrabrost”.

On je objasnio da je spoj mladosti i iskustva dobitna kombinacija, ali samo ako su u pitanju hrabri i oni koji sa najpoštenijim namjerama ulaze u borbu za smjenu vlasti DPS-a.

- Ovo nije samo istorijski rezultat za SNP, već i istorijska prilika da se krene u proces ozdravljenja našeg društva. Vrlo lako će građani moći da vide stepen iskrenosti svih u našem nastojanju da kada se donose ovakve odluke mislimo o budućnosti prije svega mladih ljudi i generacije koje dolaze, a ne političkoj trgovini. Da smo ja i partija kojoj pripadam htjeli da trgujemo, davno smo mogli izabrati drugi put. Gdje je čista namjera, dogovor se sam nameće, a kada neko želi da nađe izgovor uvijek će ga naći. Tako da je ključno pitanje iskrenosti - kazao je Bečić.

Prema njegovim riječima SNP je svojom kampanjom i ostvarenim rezultatom promijenio “krvnu sliku” po mnogim osnovama i imidž SNP-a, i dodao da će birati najbolje kadrove na najodgovornijim mjestima.

blic, CDM

Portal Analitika