Muzika

Četvrto izdanje hip-hop festivala “Asfaltiranje” 13. i 14. juna

asfaltiranjeee2905
Č
etvrto izdanje hip-hop festivala “NRG Asfaltiranje” biće održano 13. i 14. juna na Stadionu malih sportova u Podgorici.

Četvrto izdanje hip-hop festivala “Asfaltiranje” 13. i 14. juna
Portal AnalitikaIzvor

Ovogodišnju manifestaciju otvoriće podgorički duo Džej Džej Okoča, a iste večeri nastupiće Gazda Paja & Djans (Srbija) i Kiša metaka (Hrvatska).

Drugo veče festivala otvoriće izvođači iz Crne Gore, pa će tako nastupiti Bacili i Psihomistik, Prti Bee Gee, a rep dio festivala zavoriće Marčelo.

Obje večeri, nakon rep dijela, publika na Stadionu imaće priliku da uživa u setovima DJ Marakua.

Kako se hip-hop kultura sastoji iz četiri segmenta: repa, Dj-inga, crtanja grafita i break-dancea, nijedan od njih neće biti zanemaren, pa će tako i ove godine K-13 dvije noći uživo raditi po jedan grafit, a planirano je i gostovanje jedne breake-dance grupe.

Tehnička podrška i produkcija povjerena je D.O.O. “Takt” koja je ujedno i organizator “NRG Asfaltiranja”.

Za dvodnevni praznik hip hopa biće korišćena najkvalitetnija audio-video oprema u Crnoj Gori, pa će tako pored snažnog i preciznog razglasa na bini biti postavljen i veliki led zid, kao i rasvjeta sa dva pojektora sa strane, a koncerti će se snimati sa tri HD kamere.

Asfaltiranje su, pored Telekoma, pomogli Tuborg, Aqua Bianka i Jeagermaister, a ove godine organizatori su dobili i podršku Glavnog grada koji im je besplatno ustupio Stadion malih sportova za mjesto dešavanja festivala.

Za ljubitelje hip hopa i ove godine organizatori su smislili brojne nagradne igre koje će se uglavnom odvijati na zvaničnoj Facebook stranici, Twiter nalagu i sajtu www.asfaltiranj.me.

Svakako najinteresantnija biće ona na samom festivalu - u selfie kutku. Naime, na Stadionu malih sportova biće postavljena posebna kabina za selfie, gdje će u pozadini biti pločice, a ispred ogledalo, kao klasična scenografija zagriženih selfista.

Nakon festivala crnogorski Telekom nagradiće najolji selfi sa festivala. Pretprodaja karata počeće početkom sljedećeg mjeseca u Telekomovim radnjama.

Portal Analitika