Novi proizvodi

Predstavljen LG G3 smartfon

2805lgg3smartfonok
K
ompanija LG je predstavila dugo očekivani G3 smartfon, nasljednika popularnog G2 modela. Predstavljanje ovog telefona odvijalo se istovremeno u šest gradova širom svijeta – Londonu, Njujorku, San Francisku, Seulu, Singapuru i Istanbulu.

Predstavljen LG G3 smartfon
Portal AnalitikaIzvor

Najbitinije karakteristike LG G3 modela su: Quad HD ekran dijagonale 5,5 inča sa 538 ppi, četiri puta većom rezolucijom od HD i skoro dva puta većom rezolucijom od Full HD ekrana, kamera od 13MP, koja posjeduje jednistvenu OIS+ (Optical Image Stabilizer Plus) tehnologiju iLaser Auto fokus, koji postiže nevjerovatnu oštrinu prilikom fotografisanja, mnogo brže nego kamere na konvencionalnim telefonima, uglačana metalik površina na poleđini telefona je vrlo lagana, otporna na otiske prstiju i što je najbitnije, prijatna za oko, kao i redizajnirana grafika korisničkog interfejsa (GUI)  koja  je u skladu sa konceptom "Simple is the New Smart".

LG G3 je opremljen prenosivom baterijom od 3,000 Ah i tehnologijom napredne optimizacije, kako bi se dodatno povećala efikasnost rada.  Koristeći grafit umjesto metala pri izradi baterijske katode, inžinjeri iz kompanije LG su kreirali bateriju koja ide u korak sa visokim performansom Quad HD displeja. Napredna 13MP OIS+ kamera je dizajnirana tako da brzo i lako zabilježi iznenadne i specijalne momente. Ovo je omogućeno inovativnim Laser Auto fokusom, koji je prvi ovakve vrste u industriji smart telefona. Ova tehnologija omogućava G3 telefonu da zabilježi najbitnije trenutke, čak i pri slabom svijetlu, mjereći razdaljinu između subjekta i kamere laserskim zracima.

Proces izrade fotografija je takođe pojednostavljen, jer G3, dok fokusira subjekat, ujedno i fotografiše. Štaviše, prednja kamera od 2,1 MP ima i nekoliko novih pobošljanja, kao što su veći senzor slike i veći otvor, koji propušta više svjetlosti.

Sa ugrađenim Boost AMP zvučnicima od 1W, korisnici će moći da uživaju u čistim tonovima u svojim video snimcima i muzičkim numerama.

(blic.rs)

Portal Analitika