Svijet

Najskandalozniji hoteli na svijetu

2805hoteli
P
redstavljamo vam hotele u kojima su se dogodili svjetski poznati incidenti, a to im je bila najbolja reklama...

Najskandalozniji hoteli na svijetu
Portal AnalitikaIzvor

Džej Zi i Solanž Nouls nisu jedine poznate osobe koje su izazvale incident u hotelu. Podsjetimo se samo kada je pokojnom Majklu Džeksonu skoro ispalo dijete kroz prozor ili Lindzi Lohan koja je odbila da plati hotelski račun.

Iako je riječ o incidentima, hoteli su kroz njih dobili svoju reklamu, ali i etiketu najskandaloznijih hotela. O kojim je tačno hotelima riječ?

"The Standard Hotel" u Njujorku: Trenutno najpoznatiji hotel u kome je Solanž Nouls napala Džej Zija u liftu 5. maja.

"The Wynn Hotel" u Las Vegasu: Princ Hari napravio je odličnu reklamu ovom hotelu kada je skinuo pantalone i pokazao zadnjicu nakon žurke.

"Holiday Inn Flint" u Mičigenu:Kit Mun, bubnjar grupe The Who u potpunosti je uništio hotelski toalet sada već davne 1967. godine.

"Adlon Hotel" u Berlinu: Majklu Džeksonu skoro je ispao sin iz ruku kada ga je 2002. pokazivao obožavateljima kroz hotelski prozor.

"The Beverly Hilton" na Beverli Hilsu: Ovaj hotel na glasu je kao mjesto gdje je počela ljubavna afera između Kenedija i Merilin Monro.

"Hotel Sofitel Cardales" u Buenos Airesu: U ovom hotelu snimljeni su Heri Stajls i Nial Horan kako goli skaču po hodniku.

"Monhegan Sun Resort & Casino" u Konektikatu: Navodno su u ovom hotelu djeca Britni Spirs toliko divljala da su napravili štetu vrijednu nekoliko desetina hiljada dolara.

"MGM Grand" u Las Vegasu: U ovomu hotelu je Tajger Vuds prvi put sreo Džejmi Grabs nakon jedne velike zabave 2007. godine.

"Chateau Marmont" u Los Anđelesu: Lindsi Lohan izbačena je iz ovoga hotela 2012. jer je odbila da plati troškove koje je napravila.

"The Mercer" u Njujorku: Hotel je poznat po tome što je Rasel Krou bacio telefon na jednog hotelskog radnika 2005. godine.

Izvor i foto: b92.net

Portal Analitika