Fudbal

Realovi planovi za prijelazni rok

Anceloti34
T
rener novog prvaka Evrope Real Madrida, Karlo Anćeloti ne želi velike promjene u timu, moguće je da stignu tri, a ode isto toliko fudbalera.

Realovi planovi za prijelazni rok
Portal AnalitikaIzvor

U planu je pojačanje na mjestu lijevog beka, što bi značilo da Koentrao napušta klub, pa Italijan želi da dovede konkurenciju Marselu. Prva meta je Sikeira, Brazilac koji je odigrao sezonu u ekipi Benfike, na pozajmici iz Granade. Nevolja je što postoji dogovor da ga Benfika otkupi za 7 miliona eura, ali sam igrač želi u Real Madrid.

Odlazi i Sami Kedira, vjerovatno u Englesku, pa bi trebalo da stigne jedan vezni igrač. Prva meta je Pogba, međutim Juventus želi Di Mariju. Argentinac je raspoložen da ode, iako ga Anćeloti vidi u timu, glavni razlog je novac, zarađuje svega 3.5 miliona eura po sezoni. Ako Juve ne popusti, Real će se okrenuti Marku Veratiju iz Pari Sen Žermena koga je Anćeloti i doveo u Francusku iz Peskare i smatra ga nasljednikom Pirla.

I na kraju, Luis Suarez. Ponuda Liverpulu će sigurno stići, a sve zavisi od Engleza. Oni žele Di Mariju, ali i Benzemu, vidjećemo kako će reagovati Anćeloti, koji je zadovoljan Benzemom. Međutim, ako Suarez dođe, sam Francuz će sigurno tražiti da ode.

Portal Analitika