TV / Film

VIDEO: Uskoro stiže „The Simpson Guy“

2605simpsoni
Č
uvena porodica sa Roud Ajlanda udružiće snage sa najpoznatijom familijom iz Springfilda na jesen, kada na Foks televiziji bude emitovana jedinstvena epizoda u kojoj će se sresti „Porodični čovek” i „Simpsonovi”.

VIDEO: Uskoro stiže „The Simpson Guy“
Portal AnalitikaIzvor

U jednočasovnom specijalu naslovljenom „The Simpsons Guy” porodica Grifin će otputovati u Springfild, gdje će se momentalno zbližiti sa Homerom i njegovima.

Stjui će, tokom druženja sa nevaljalim Bartom, otkriti ljubav prema skejtbordima, dok će kritična Meg pronaći prijateljicu u pametnici Lisi. Lois i Mardž će skovati plan da okrenu leđa kućnim poslovima a glave porodica, Piter i Homer, preći će put od ljubavi do batina, uz gomilu alkohola.

Tvorac „Porodičnog čovjeka”, Set Mekfarlan, ranije je ubacivao razne likove iz „Simpsonovih” u svoju seriju. Den Kastelenata, koji daje glas Homeru, izgovorio je jednu rečenicu u „Porodičnom čovjeku” 2012. a Mekfarlan se prošlog maja pojavio u „Simpsonovima”, glumeći čovjeka koji pokušava da otme Mardž od Homera.

Iako je zvaničnik „Foksa” izjavio da će „generacije obožavalaca pričati o ovome”, neki TV kritičari su manje euforični. Oni su unaprijed otpisali uspjeh ove „papazjanije”, tvrdeći kako je „Porodični čovjek” samo blijeda, ironična kopija „Simpsonovih” i da žutoj porodici uopšte nije trebalo ovo „spuštanje na nivo Grifinovih”.

Izvor i foto: b92.net

Portal Analitika