Zabava

Sudbonosno „da“ čuvenog para na firentinskom Belvedereu

2605kim
K
im
i Kanje napokon su postali muž i žena. Na romantičnoj ceremoniji koja je u subotu održana u Firenci, par je izgovorio sudbonosno „da“ i u prvom redu prilično rasplakao glavu porodice Kardašijan, mamu Kris Džener, prenosi portal Index.hr.

Sudbonosno „da“ čuvenog para na firentinskom Belvedereu
Portal AnalitikaIzvor

Vjenčanje je održano na krovu Forte di Belvedere, utvrđenja iz 16. vijeka, s pogledom na Firencu, a mladu je do oltara, odnosno zida bijelih ruža, doveo očuh Brus Džener.

2605kim2Mlada je za ovu prigodu izabrala jednostavnu bijelu vjenčanicu s otvorenim leđima, iz kuće Živanši (Givenchy), koja je bila zaslužna i za haljinu njene mezimice Nort, kao i za klasično crno odijelo mladoženje.

Sestre Kortni, Kloe, Kendal i Džener bile su djeveruše, takođe obučene u bijelu boju, ali su im haljine bile različite.

2605kim1

Slavnim mladencima i zvanicima zapjevao je čuveni italijanski pjevač Andrea Boćeli, koji je izveo i svoj čuveni hit „Con te partiro“. Takođe, zasvirao je i zapjevao sam Džon Ledžend. On, i njegova lijepa supruga Krisi, bili su među gostima, a Ledžend je izveo svoje pjesme „At Last“ i „All of You“, i mladencima se obratio riječima: „Viđao sam Kanjea s mnogim ženama. Znam da je ovo loš govor, ali nikad ga nisam vidio ovakvog kakav je kada je s Kim... On je jako zaljubljen u tebe i jako sam srećan što ste zajedno“.

2605kim3Nakon ceremonije, gosti su se počastili tradicionalnim italijanskim jelima, posluženima na mermernom stolu dugom 70 metara, koji je bio vjenčani poklon jednog italijanskog majstora. Uslijedila je bijela svadbena torta sa čak sedam spratova, i raskošni vatromet.

Navodno su kamere porodičnog rijaliti šoua ipak snimale ovaj važan dan. Možda je razlog tome što se na njemu nisu pojavili Kanjeov najbolji prijatelj, Džej Zi, koji je trebalo da mu bude kum, ali pod uslovom da nema kamera za njega i njegovu suprugu Bijonse. Umjesto toga, Bijonse je na Instagramu slavnom paru poželjela „život pun bezuslovne ljubavi“. Izostao je Rob, rođeni brat mlade Kim.

Foto: index.hr

2605kim4

Portal Analitika