Zabava

Vrela Sofija je opet slobodna

2605sofiavergara
A
meričko-kolumbijska televizijska i filmska zvijezda Sofija Vergara objavila je putem društvenih mreža da je raskinula sa vjerenikom Nikom Lebom, prenosi T portal.

Vrela Sofija je opet slobodna
Portal AnalitikaIzvor

- Ne mislim da bi ikoga trebalo da bude briga, samo ne želim da dam priliku novinarima da stvaraju dramu oko toga, pa ću radije lično da objavim svojim obožavaocima da smo Nik i ja odlučili da raskinemo. Oduvijek nam je problem predstavljalo to što ne možemo zbog posla da provodimo više vremena zajedno, a postajalo je sve gore i gore, i više nije bilo zabavno. I dalje smo bliski, ali vjerujemo da je ovako najbolje za oboje - objavila je Vergara obožavaocima putem društvenih mreža.

Glumica se vjerila za producenta i glumca Nika Leba na ljeto 2012. godine u Meksiku, i to na njen 40. rođendan. Upoznala ga je na dodjeli Zlatnih globusa dvije godine ranije, ali su dva mjeseca uoči vjeridbe raskinuli zbog čestih svađa i pomirili se dvije sedmice kasnije. Iza nje je brak s Džoom Gonzalesom za kojeg se udala kao tinejdžerka i s kojim ima 22-godišnjeg sina Manola. Razveli su se 1993. godine.

Mediji su ranije pisali o tome kako prijatelji pokušavaju da odgovore Sofiju od udaje za Leba, jer su uvjereni da je on želi samo da se dokopa njenog novca.

Evo prilike da se podsjetimo njenih oblina u "ljetnjem izdanju".

Portal Analitika