Politika

SNP: Radunoviću, i mi pratimo zloupotrebe DPS-a tokom izbora

2505snp
S
va infrastruktura SNP-a u Podgorici je potpuno mobilna u praćenju izbornog procesa i na biračkim mjestima i van njih, i DF nije jedini koji radi na tome, saopšteno je iz SNP-a.

SNP: Radunoviću, i mi pratimo zloupotrebe DPS-a tokom izbora
Portal AnalitikaIzvor

Ova partija je, kako se ističe u saopštenju, „pozdravila i podržala kolege iz DF-a aktivnostima na otkrivanju i sprječavanju zloupotreba koje čini DPS tokom izbornog dana“. Istovremeno, oni su uputili „blagi prijekor kolegi Slavenu Radunoviću što informaciju o zloupotrebama pokušava iskoristiti da na tome isključivo rade aktivisti DF“.

- Poruka i njemu i ukupnoj javnosti: sva infrastruktura SNP-a, u Podgorici, je potpuno mobilna u praćenju izbornog procesa i na biračkim mjestima i van njih. Već smo ostvarili komunikaciju sa više od 700 birača kojima je promijenjeno biračko mjesto i pomogli im da ostvare svoje biračko pravo. Imamo punu komunikaciju sa MANS-om sa kojima razmjenjujemo sve informacije o uočenim nepravilnostima na BM, u blizinu BM i na terenu – navode iz SNP-a.

Oni dodaju da će nastaviti sa aktivnostima svim svojim kapacitetima do zatvaranja biračkih mjesta, jer su „svjesni da ove aktivnosti i priliče da ih realizuje SNP, kao najjača i najorganizovanija partija na opozicionoj političkoj sceni“.

Portal Analitika