Fudbal

Anćeloti: Pet minuta nadoknade nije bilo previše

ANcelotiPehar
T
rener Real Madrida Karlo Anćeloti osvojio je svoju treću titulu šampiona Evrope i izjednačio se sa legendarnim Bobom Pejzlijem iz Liverpula.

Anćeloti: Pet minuta nadoknade nije bilo previše
Portal AnalitikaIzvor

"Najteže je bilo doći do izjednačujućeg pogotka, morali smo orati i kopati da bi ga dali jer se Atletiko dobro branio. Nikada nijesam prestao da vjerujem. Taj gol dao nam je snagu, nakon toga su moji igrači pokazali veliku strast", rekao je Ančeloti.

"U poluvremenu sam igračima rekao da ubrzaju igru i pronađu više ideja u napadačkoj igri. U produžecima sam odlučio da napadam preko krila, jer smo im na tim pozicijama stvorili najviše problema. Ne bih rekao da je pet minuta sudijskog vremena bilo previše, jer je bilo mnogo prekida u drugom poluvremenu. Na kraju možete reći da sam imao mnogo sreće, ali prava je istina da smo davali sve od sebe, svoj maksimum do posljednje sekunde", rekao je Anćeloti.

"Ovo je jako dobra sezona za nas, u kojoj smo osvojili dva trofeja. Imali smo dva vrlo teška finala, prvo u Kupu kralja, a sada i u Ligi šampiona. Naporno smo radili za ova ostvarenja", dodao je italijanski stručnjak.

Portal Analitika