Zabava

Jarić iznenadio Limu sobom punom cvijeća

2405cvijece
M
anekenka se juče vratila u porodični dom u Majamiju i srela se sa sportistom prvi put nakon što su objavili da se razvode.

Jarić iznenadio Limu sobom punom cvijeća
Portal AnalitikaIzvor

Adrijana Lima se pohvalila da je zatekla sobu punu ruža.

- Napokon sam kod kuće. Mnogo cvijeća u mojoj sobi - napisala je na Instragramu, gdje je i objavila fotografiju sa cvijećem.

Dan prije toga brazilska ljepotica je napisala da jedva čeka da se vrati u Majami, jer joj veoma nedostaju ćerke Valentina i Sijena, o kojima se brinuo Marko Jarić. Ona nije otkrila ko joj je priredio iznenađenje, ali to je vjerovatno učinio njen suprug. S obzirom na to da je Adrijana ranije isticala da ju je Marko osvojio kada je njenu kuću ispunio ružama, izgleda da se sportista prisjetio oprobanog recepta.

- Nikad neću zaboraviti naš prvi sastanak. Došla sam kući poslije svega i tamo me je čekalo iznenađenje. Moja kuća je od vrha do dna bila ispunjena predivnim crvenim ružama. Nikada nisam dobila toliko ruža. Tu me je osvojio - svojevremeno je izjavila Adrijana.

Kako je ranije objavio “Blic”, Marko pokušava da spasi brak sa Adrijanom. On je i u emisiji Ivana Ivanovića naveo da su odlučili da se rastanu, ali da to ne podrazumijeva definitivni kraj.

- Adrijana i ja smo dugo pričali o svemu i odlučili da se raziđemo jer se stvorila negativna energija, što nije dobro za naše ćerke. Nema mjesta nikakvim skandalima, napravićemo pauzu, pa ćemo videti šta će dalje biti - rekao je košarkaš.

Portal Analitika