Politika

KUJOVIĆ: Nakon izbora čeka nas još puno posla

abaz
D
emokratska partija socijalista Bijelo Polje izlazi samostalno na izbore, uvjerena u još jednu pobjedu, kazao je danas predsjednik Opštinskog odbora Abaz Kujović. On je naglasio da sve ankete, kao i centralna konvencija u Bijelom Polju, pokazuju da će to tako i biti.

KUJOVIĆ: Nakon izbora čeka nas još puno posla
Portal AnalitikaIzvor

- Pred građane izlazimo sa izuzetnim rezultatima rada koje smo postigli vršeći vlast u prethodnom periodu, u dominantnoj ulozi. Sa najboljim partijskim programom koji je izraz potreba svih naših građana sa najboljim kadrovskim potencijalom i najboljom listom kandidata za odbornike. Ljudi ovdje nepogrešivo prepoznaju kvalitet, a on je provjereno i dokazano na našoj strani, kazao je Kujović.

On je kazao da Demokratska partija socijalista – Opštinski odbor Bijelo Polje još jednom naglašava da će ova Partija na izborima u nedjelju ponijeti ubjedljivu pobjedu i u Bijelom Polju.

Ova pobjeda će doći isključivo kao rezultat našega rada, predanosti građanima i čiste politike koju su građani Crne Gore i Bijelog Polja prepoznavali svih ovih godina Rezultati čiste i politike posvećene građaninu ogledaju se u sinhronizovanim aktivnostima Vlade i lokalne samouprave, pa je proteklih godina urađeno osam novih mostova na Limu, sportska dvorana u Nikoljcu, zaobilaznica oko Bijelog Polja, dječji vrtići najmoderniji u regionu, granični prelaz u Dobrakovu, Dom zdravlja, regionalni put Slijepač most – Kovren, otvoreno je pet fakulteta i još niz značajnih projekata koji su i te kako uticali na bolji život naših sugrađana. Kilometri asfaltiranih i nasutih seoslih puteva približili su selo gradu. Novi seoski vodovodi riješili su jedno od najznačajnijig pitanja čovjeka – vodu. Pojačana je električna energija izgradnjom novih trafostanica i zamjenom elektro mreže. Na ovaj način su stvoreni bolji uslovi na selu, kazao je Kujović.

- Urađeno je dosta, ali nakon ovih izbora I naše sigurne pobjede čeka nas još puno posla. U toku je priprema važnih projekata , kao što su: valorizacija bjelopoljskog dijela planine Bjelasice, Đalovića pećine, uređenja centra grada, gradske tržnice, novi projekti u oblasti poljoprivrede i hidropivrede čijom izvjesnom realizaciom ćemo imati svi zajedno još mnogo razloga za zadovoljstvo, zaključio je Kujović.

 

 

Portal Analitika