Literatura

Nova knjiga: Nastavak serijala „Dablin strit“ Samante Jang

2305jamajska
N
akon uzbudljivih romana „Dablin strit“ i „London roud“, dolazi treći dio serijala Samante Jang pod nazivom „Jamajska staza“, najavili su iz izdavačke kuće Nova knjiga koja je u Crnoj Gori objavila sva tri naslova.

Nova knjiga: Nastavak serijala „Dablin strit“ Samante Jang
Portal AnalitikaIzvor

Za sve one koji postave pitanje „Šta čitati poslije '50 nijansi'?“, odgovor je upravo ova zavodljiva, romantična i strasna priča koju će čitaoci zavoljeti.

2305jamajska1Uzbudljiva priča o najboljim prijateljima Nejtu i Oliviji. Olivija je vesela i atraktivna djevojka, koja je nepovjerljiva prema suprotnom polu. Uprkos njenom slobodnom ponašanju, obično nema hrabrosti da priđe momku koji joj se dopada. Selidba u Edinburg, dala joj je novi početak. Zaljubila se u seksi čuvara, odbacila strahove iz prošlosti i krenula za onim što želi.

Nejt je zavodljivi igrač koji se nikada ne obavezuje, ali je prema prijateljima odan i povjerljiv. Kada mu se Olivija obrati zbog problema u vezi, predlaže joj da je nauči flertu i pomogne da stekne seksualnu sigurnost. Prijateljska edukacija ubrzo prerasta u intenzivnu i vruću romansu.

Međutim, Nejtova prošlost i pitanje vezanosti ne dozvoljavaju da njihova romansa opstane. Kada Nejt shvati da je napravio najveću grešku u svom životu, moraće da se potrudi više nego ikada da privuče svoju najbolju prijateljicu da se opet zaljubi u njega.

Izdavačka kuća Nova knjiga je prva u regionu objavila roman „Jamajska staza“, dajući mogućnost našim čitaocima da imaju nove naslove kada i čitaoci širom svijeta.

Portal Analitika