Fudbal

JOVETIĆ: Na pobjedu protiv Slovačke i Irana

JoveticTrening
F
udbaleri Crne Gore danas su odradili posljednji trening pred odlazak na prijateljske mečeve sa Slovačkom u Senecu 23. maja i Iranom u Hartbergu tri dana kasnije.

JOVETIĆ: Na pobjedu protiv Slovačke i Irana
Portal AnalitikaIzvor

Nakon što je sa Mančester Sitijem proslavio titulu prvaka Engleske, Stevan Jovetić će predvoditi ''hrabre sokole'' u naredna dva prijateljska meča.

''Ove dvije utakmice su jako bitne. Moramo ih odigrati dobro, i pripremiti se za prvu utakmicu sa Moldavijom. Na žalost dosta igrača je povrijeđeno. ALi, to nije prvi put, i ne sjećam se kad smo posljednji put svi bili na okupu. Ali, nadam se da ćemo mi koji smo tu dati sve od sebe, i da ćemo napraviti dobar rezultat protiv Slovačke i Irana. Imamo dosta mladih igrača, i mi stariji, iskusniji smo tu da im pomognemo, da se što bolje adaptiraju. Kvalitet imaju, to svi znamo, i sada će dobiti priliku da se pokažu. Nek odigraju kao u svojim klubovima i neće biti problema. Danas nema prijateljskih utakmica, svaka je bitna. Uvijek razmišljamo o pobjedi, bez obzira o kojem je rivalu riječ. Najbitnije je da mi budemo pravi'', poručio je Jovetić, koji se osvrnuo i na sezonu u Sitiju.

''Što se tiče mene, fali mi odmora to je sigurno, jer je godina bila teška za mene. Prvo taj transfer, kojii je trebalod a bude na kraju sezone, a bio je dvije neđelje prije početka. Zbog toga sam bio iza svih igrača kada je u pitanju fizička sprema. A kada formu podignem na njihov nivo, odna se desi povreda, desila se tri četiri puta. To mi je dosta odmoglo. Posljednja tri-četiri mjeseca sam bio zdrav, ulazio sam sa klupe, neke sam utakmice i počeo, postigao sam šest golova. S obzirom na sve što mi se izdešavalo mogu da budem zadovoljan. Imam mjesec dana pauze, dobro ću se odmoriti, a onda da se spremim za kvalifikacije i za klupsku sezonu.''

Portal Analitika