Politika

MAROVIĆ: Ne žalimo što smo bili zajedno sa SDP-om, Bošnjačkom strankom, LP-om...

2005marovic
"Crna Gora je sa DPS-om išla naprijed i zato moramo pobijediti da bi Crna Gora nastavila tim putem", poručio je večeras potpredsjednik Demokratske partije socijalista Svetozar Marović na završnoj konvenciji koalicije "Za evropski Danilovgrad - Milo Đukanović". "Mi ne žalimo što smo bili zajedno i sa SDP-om i sa Bošnjačkom strankom, Liberalnom partijom, HGI, Albanskom partijom, na tako velikim političkim, državnim, istorijskim poslovima, kao što je obnova države i njene evropske budućnosti", kazao je Marović.

MAROVIĆ: Ne žalimo što smo bili zajedno sa SDP-om, Bošnjačkom strankom, LP-om...
Portal AnalitikaIzvor

Marović je u Danilovgradu objasnio i zašto bi birači trebalo da glasaju DPS, javlja Portal RTCG.



"Mi smo naši, a nas ima više nego svih njih zajedno i biće nas više 25. maja. Jedino mi možemo zatajiti, pa greškom smanjiti naše, mada znam da nećemo i zašto bi, kada oni ne mogu povećati broj svojih, a kada bi kojim propustom smanjili naše njima bi učinili da oni osjete ili pomisle da su ojčali, a nijesu i teško će pored nas, kojih je vazda u Danilovgradu bilo više kao i u Crnoj Gori i tako će i ostati", kazao je Marović u Danilogradu.



On je poručio da će DPS ostati otvoren za saradnju sa svima koji žele dobro Crnoj Gori i Danilovgradu.



"Mi ne žalimo što smo bili zajedno i sa SDP-om i sa Bošnjačkom strankom, Liberalnom partijom, HGI, Albanskom partijom, na tako velikim političkim, državnim, istorijskim poslovima, kao što je obnova države i njene evropske budućnosti, niti se pravdamo bilo kome, da li su nam saveznici naši bili po našem izboru ili izboru okolnosti. Ne, to su bili naši saveznici, najveći dio i danas, i vjerujem da će tako i ostati. Jer govoreći o onima sa kojima smo bili najbliži, govorimo o sebi samima najviše", rekao je Marović.



Dok je DSP-a u Danilovgrdau teško će biti jačeg, kaže Marović i dodaje da za DPS treba glasati, jer uvijek idu naprijed.



"Crna Gora je sa DPS-om išla naprijed i zato moramo pobijediti da bi Crna Gora išla naprijed. Reče mi jedan evropski ambasador ovih dana da bez DPS-a nema stabilne Crne Gore", poručio je on.



Marović kaže da njihovi politički protivnici željeli da DPS bude slabiji. "Pa i neki koji su bili sa nama i koje smo mi učinili jačim", zaključio je Marović.

foto: rtcg.me

Portal Analitika