Društvo

Banka hrane: Nastaviti sa donacijama poplavljenim područjima

2005banka-hrane

Banka hrane Crne Gore se zahvalila svim ljudima koji su ih kontaktirali ovih dana u želji da dostave pomoć za poplavljena područja. Kako je sakupljanje pomoći bilo organozovano na više mjesta širom Crne Gore nismo smatrali neophodnim da mi kao Banka hrane otvaramo još jedna punkt, posebno što nemamo mogućnost distribucije pomoći, saopštili su iz Banke hrane.

Banka hrane: Nastaviti sa donacijama poplavljenim područjima
Portal AnalitikaIzvor


"Dirnulo nas je povjerenje koje smo stekli kod gradjana Crne Gore i cijenimo njihovu želju da  im mi predložimo gdje odnijeti pomoc u vidu hrane, odjeće, higijenskih sredstava. Sve gradjane smo upućivali da pomoć odnesu u Crveni krst i u Hram Hristovog Vaskrsenja. Kako su volonteri sa kojima Banka hrane divno saradjuje pokrenuli akcije skupljanja pomoći u svojim obrazovnim institucijama- Gimnazija "Slobodan Skerovic " i Ekonomski fakultet Podgorica- mi smo donacije Banke hrane usmjerili ka njihovim akcijama".



Iz Banke hrane pozivaju građane da putem sms donacija i uplata na žiro račune pomognu stanovnicima poplavljenih područja, jer je ovo najracionalniji vid pomoći u ovom trenutku.



"Nadamo se da će se nakon Vladine odluke o ukidanju pdv na donacije apelu za pomoć ugroženima odazvati još veći broj društveno odgovornih kompanija", kažu u Banci hrane i svim gradjanima Crne Gore čestitaju predstojeći praznik.


foto: aktuelno.me
.
Portal Analitika