Društvo

Uručeni ECDL sertifikati pripadnicima Vojske Crne Gore

minicok
S
večano uručenje ECDL sertifikata zaposlenim u Ministarstu obrane i Vojsci Crne Gore u okviru projekta "ECDL – ZA DIGITALNU CRNU GORU" održano je danas, u Ministarstvu odbrane.

Uručeni ECDL sertifikati pripadnicima Vojske Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Prisutnima su se na svečanosti obratili: Bojana Minić - šef Regionalne ECDL kancelarije, Radule Novović - pomoćnik ministra za informaciono društvo i telekomunikacije i Veseljko Mandić iz Direkcije za informaciono-komunikacione sisteme u Ministarstvu odbrane. Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore su se u velikoj mjeri odazvali edukaciji u okviru projekta "ECDL – ZA DIGITALNU CRNU GORU" i postigli vrhunske rezultate na završim ispitima.

Pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore koji su uspješno položili završne ispite ECDL sertifikate su uručili su Bojana Minić i Radule Novović.

Projekat "ECDL – ZA DIGITALNU CRNU GORU" finansira Evropska unija, a sprovodi se kroz program IPA 2011. Inicijatori i partneri u realizaciji projekta su Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije i Ministarstvo prosvjete, a nosioci aktivnosti su ECDL Fondacija i Regionalna ECDL kancelarija.

 

 

 

Portal Analitika