Fudbal

Suarez: Znam sve mane Engleza

Suarezz
J
edan od dvojice fudbalera koji su osvojili ''Zlatnu kopačku'' Evrope, Luis Suarez, rekao je da Urugvaj ima kvalitet da se suprostavi Engleskoj na SP u Brazilu koje počinje za manje od mjesec dana.

Suarez: Znam sve mane Engleza
Portal AnalitikaIzvor

Dana 19. juna on će se suprostaviti igračima protiv kojih nastupa u Premijer ligi, a kaže da mu to neće predstavljati problem. Na drugoj strani će se naći čak i par fudbalera sa kojima igra u dresu Liverpula, a najvjerovatnije će u startnoj postavi biti Danijel Staridž i Stiven Džerard.

„Mislim da Engleska ima veoma dobre igrače koji su u dobroj formi i koji igraju za velike klubove u Premijer ligi. Ipak, znam da imaju mane i oni, možemo protiv njih“, rekao je Luis Suarez.

Kasnije je nastavio o šansama svoje reprezentacije na SP.

„Brazil nas je na Kupu Konfederacija izbacio u polufinalu, a mislim da to nije bilo fer prema nama pošto smo bili ravnopravan rival. Ipak, to je fudbal, bez obzira što igrate sjajno, možete izgubiti. Mnogo smo motivisani pred ovo SP baš zbog svega što smo doživjeli do sada, pokušaćemo da ostavimo dobar utisak“, rekao je Urugvajac.

Portal Analitika