Politika

Lazović: Da se u Zetu dolazi, a ne da se zaobilazi

1905sdpvujica
D
obro je da sada imamo zaobilaznicu, ali moramo sve uraditi da se u Zetu dolazi, a ne da se zaobilazi! I zato će SDP uraditi sve da Golubovci budu ekonomski i kulturni centar, da mladi iz Podgorice izlaze u Golubovcima, a ne obratno, kazao je večeras potpredsjednik SDP prof. dr Vujica Lazović na završnoj konvenciji te partije u Gradskoj opštini Golubovci.

Lazović: Da se u Zetu dolazi, a ne da se zaobilazi
Portal AnalitikaIzvor

Na konvenciji SDP „Čist izbor“ održanoj u sali Kulturno-informativnog centra „Zeta“, u Lazović je istakao:

- Mi iz SDP-a možemo sa ponosom i uzdignute glave govoriti o svojoj političkoj istoriji, ali vam ja večeras neću govoriti o tome, jer je sve već ispričano i vi sve dobro znate. Hvala svima onima koji su od ranih devedesetih sa nama, i onima koji su nam se kasnije priključili, sada smo veći, brojniji i moćniji i ja mislim da Golubovci zaslužuju jaku Socijaldemokratsku partiju.

Prisutnima su se takođe obratili poslanik SDP u Skupštini Crne Gore, Damir Šehović, nosilac liste „Čist izbor“Golubovci Čedomir Dobrović, kao i kandidati za odbornike.

Dobrović je rekao da SDP neće iznevjeriti građane Zete, „jer ljudi koji ga predstavljaju imaju sposobnost i ličnu i profesionalnu hrabrost da u realizaciji izbornog programa istraju do kraja“.

- Znamo da Zeta ne može biti ni dio Njujorka, niti Pariza, ali možemo učiniti da građanima Zete stvorimo normalne uslove za život, a naročito dostojan život našoj omladini. Izbornim programom SDP-a obuhvatili smo sve najvažnije probleme u Zeti, čije je urgentno rješavanje uslov za njen razvoj – kazao je Dobrović.

Poslanik Šehović je pozvao sve građane Zete da u nedjelju odaberu listu „Čist izbor“, jer će građani Zete sa Socijaldemokratskom partijom dobiti pravo da samostalno odlučuju o njenom statusu.

- Evropskog lica Podgorice nema bez razvijene Zete, i zato je ova odbornička lista najbolji garant da će svoj izborni program u liku SDP-a i realizovati - zaključio je Šehović.

Portal Analitika