Fudbal

Brnović pozvao četiri nova igrača

BalicCg19
S
elektor "A" reprezentacije Crne Gore Branko Brnović pozvao je četvoricu novih igrača za prijateljske mečeve sa selekcijama Slovačke i Irana.

Brnović pozvao četiri nova igrača
Portal AnalitikaIzvor

Selektor Brnović je za mečeve koji se igraju 23. maja u Senecu i 26. maja u Hartbergu pozvao Danijela Petkovića iz Bokelja, lijevog beka Metalurga iz Zaporožja Sašu Balića, organizatora igre Čelika Darka Zorića i vezistu Rudara Miroja Jovanovića.

Balić je posljednji put nastupio za "hrabre sokole" u maju 2012. godine u remiju na gostovanju Belgiji, dok je Jovanović jedini nastup u dresu "A" tima upisao na gostovanju Luksemburgu. Brzonogi vezista postigao je treći pogodak za naš timu u pobjedi rezultatom 4:1.

Petković i Zorić po prvi put su dobili poziv u seniorski tim. Golman Bokelja i vezista Čelika standardni su članovi mlade reprezentacije.

Selektor Brnović za predstojeće mečeve neće moći da računa na Mirka Vučinića, Dejana Damjanovića, Stefana Savića, Fatosa Bećiraja i Nemanju Nikolića, dok je pod znakom pitanja nastup četvorice igrača koji igraju u Crvenoj zvezdi i Partizanu - Sava Pavićevića, Filipa Kasalice, Nikole Drinčića i Vladimira Volkova. FSCG.ME

Portal Analitika