Politika

Bečić: Pokazaće se brzo da li je SDP iskren

195becicPOCETNA
N
osilac liste Socijalistčke narodne (SNP) Aleksa Bečić ocijenio je da će brzo doći test za ocjenu iskrenosti svih, pa i različitosti u izjavama određenih funkcionera Socijaldemokratske partije (SDP).

Bečić: Pokazaće se brzo da li je SDP iskren
Portal AnalitikaIzvor

 

On je, u intervjuu Vijestima kazao i da je vlast koja od starta ima karakter matematičke, ali ne i demokratske većine osuđena na iznuđena rješenja i loše odluke.

"Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić saopštio je da će oni konsenzusom saglasno sporazumu odlučivati o postizbornim koalicijama, tako da ćemo vidjeti kako će se završiti jedan složen proces koji je u osnovi predstavljao iskorak time što su vladajuća i opoziciona partija sa državnog nivoa napravili predizbornu koaliciju", rekao je Bečić.

On je kazao da će se vidjeti šta kaže matematika, navodeći da možda Krivokapiću ništa neće značiti ti pregovori, makar kada je u pitanju formiranje vlasti u Podgorici.

Bečić je kazao da Krivokapić očito smatra sebe dobrim političkim trgovcem.

"Ukoliko pored svih unutrašnjih problema i dubioza koje imamo u našem društu, ekonomsko, pravnog i moralnog blata u kojem se kao sistem nalazimo, tražite način da ostanete opozicija u vlasti koristeći sve njene benifite, da vam bude satisfakcija što ste držali vreću dok su drugi otimali, onda su ciljevi građanima jasniji", rekao je Bečić.

(MINA)

Portal Analitika