Politika

FOTO i VIDEO: Veteranke ŽRK Budućnost podržale Stijepovića

okmigoveteranke
V
eteranke Ženskog rukometnog kluba „Budućnost“ poručile su danas nosiocu liste i kandidatu za gradonačelnika koalicije „Za evropsku Podgoricu – Milo Đukanović“ Slavoljubu Migu Stijepoviću da je on njih podržavao tokom svih uspjeha, a da je sada došlo vrijeme da one 25. maja podrže njega, saopšteno je iz DPS-a.

FOTO i VIDEO: Veteranke ŽRK Budućnost podržale Stijepovića
Portal AnalitikaIzvor

Veteranke Rukometnog kluba ’Budućnost’ Vas pozdravljaju i zahvaljuju što ste se odazvali našem pozivu i ujedno da Vam se zahvalim za svu saradnju za sve prethodne godine koju ste nam pružili. Naime i nakon završetka naših profesionalnih karijera mi smo nastavile da se bavimo rukometom osvajajući turnijer širom Ex Jugoslavije uveliko zahvaljujući i Vama. Sve prethodne godine Vi ste nas ocjenjivali – naše uspjehe pa čak i naše neuspjehe. Danas je red na nas da Vam damo na ovom mjestu u Podgorici čistu peticu – rekla je na sastanku sa budućim gradonačelnikom Nena Stajović, nekadašnja rukometašica Budućnosti.

okveteranke2
Nosilac liste i kandidat za gradonačelnika koalicije „Za evropsku Podgoricu – Milo Đukanović“ Slavoljub Migo Stijepović se zahvalio na, kako je rekao, realnim očekivanjima da će biti gradonačelnik.

Rekao je da je počastvovan time što sjedi sa rukometašicama koje su proslavile i grad Podgoricu i državu Crnu Goru i rekao da će i kao i gradonačelnik nastaviti da pomaže sport.

Nemojte da sumnjate u moju posvećenost onome što je razvoj sporta u Podgorici. U meni ćete imati vjernog saradnika i budite sigurni da vas neću iznevjeriti – rekao je Stijepović tokom druženja sa veterankama Ženskog rukometnog kluba Budućnost.

 

 

Portal Analitika