Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • TELEGRAF: Medojeviću, sram te bilo rugaš se poplavljenoj Srbiji, MEDOJEVIĆ: To je tvit od utorka, režim vodi kampanju

TELEGRAF: Medojeviću, sram te bilo rugaš se poplavljenoj Srbiji, MEDOJEVIĆ: To je tvit od utorka, režim vodi kampanju

okmedo11
S
rpski portal telegraf.rs optužio je danas predsjednika Pokreta za promjene i člana predsjedništva Demokratskog fronta Nebojšu Medojevića da se narugao stanovništvu poplavljene Srbije svojom porukom na Tviteru.

TELEGRAF: Medojeviću, sram te bilo rugaš se poplavljenoj Srbiji, MEDOJEVIĆ: To je tvit od utorka, režim vodi kampanju
Portal AnalitikaIzvor

Medojević je napisao na je Tviteru: “Pazite šta želite, možda vam se ostvari”, a onda stavio tag “Beograd na vodi”. Medojević je u poruci na Tviteru potvrdio da je postavio taj tvit u utorak kada, kako on tvrdi, nije bilo pomena o katastrofi u Srbiji.

Nebojsa-Medojevic-Tvit
Tvit je kako navodi u tekstu “Sram te bilo: Nebojša Medojević ruga se poplavljenoj Srbiji! ” portala telegraf.rs izazvao negativne reakcije ljudi, koji su mu ukazali sa kakva je trenutna situacija u Srbiji.

- Srbija se trenutno suočava sa posledicama nezapamćenih poplava koje su zahvatile veliki deo zemlje. Evakuisano je nekoliko desetina hiljada stanovnika, a za sada je potvrđeno da ima pet žrtava, mada se strahuje da ih je mnogo više, navedeno je u članku tog portala.

Medojević međutim tvrdi da je riječ o kampanji režima.

-Režim u Podgorici sa svojim ortacima u Beogradu moj tvit o #beogradunavodi od utorka, lažno pominje kao moju današnju izjavu. Kakva bijedna kampanja. Prljavim konstrukcijama protiv mene nećete popraviti stvari. Država mora biti mnogo efikasnija u preventivi i akciji. Podrska Srbiji, napisao je Medojević.

 

 

Portal Analitika