Politika

VUČELIĆ: Lekić je samo formalni kandidat za gradonačelnika

vladan
O
dluka Miodraga Lekića da ne učestvuje na sučeljavanju Javnog servisa je neoboriv dokaz da direktno ignoriše građane Podgorice i da je on samo formalni kandidat za gradonačelnika, saopštio je danas predsjednik Odbora Glavnog grada Vladan Vučelić.

VUČELIĆ: Lekić je samo formalni kandidat za gradonačelnika
Portal AnalitikaIzvor

U cijeloj kampanji, kako je dodao, nije ni dvije rečenice potrošio o Podgorici, osim kada je priželjkivao reprizu beranskog scenarija. Nema program, zato izbjegava duele.

- Na skupovima govori samo o visokoj politici, a o potrebama Podgorice niti što zna, niti što govori. Ponižavanje građana Glavnog grada je nedopustivo, a upravo se na to svela kampanja takozvanog kandidata za gradonačelnika. Ispod nivoa mu je da priča o lokalnim temama. I građanima će biti ispod nivoa da glasaju za njega. Izgovor da se istovremeno sa TV sučeljavanjem održava njihov promotivni skup u Baru je deplasiran. Poziv za učešće na debatu su svi dobili još prošlog mjeseca. Imali su dovoljno vremena da prilagode kampanju, kao što smo to uradili mi, a vjerujemo i ostali učesnici izbora, osim Fronta, objasnio je Vučelić.

Uostalom, ako je Lekiću važnije da govori o Baru, nego o Podgorici, neka samo izvoli. To je sasvim legitimno. Ideja da na sučeljavanje poturi nekog od svojih saradnika, poput Andrije Mandića ili Nebojše Medojevića nije korektna, pa i ako su njih trojica u političkoj ravni isti. Između ko zna koga, jer DF još nije predstavio pravog kandidata, i čovjeka koji je spreman da radi 24 časa dnevno u korist građana, izbor je više nego jasan, zaključio je Vučelić.

 

 

 

 

Portal Analitika