Fudbal

''Crveni'' bez Damjanovića na Slovačku i Iran

DamjanovicCG15
F
atos Bećiraj ne dolazi, Stefan Savić ne dolazi, Nemanja Nikolić ne dolazi, a sada je definitivno da još jedan igrač neće igrati prijateljske utakmice sa Slovačkom (23. maj) i Iranom (26. maj): ne dolazi ni Dejan Boske Damjanović!

''Crveni'' bez Damjanovića na Slovačku i Iran
Portal AnalitikaIzvor

Želja rođenog Mostarca nikada nije bila sporna, ali pošto turneja po Slovačkoj i Austriji nije u Fifinom kalendaru, klub ima pravo da stavi veto na igrača. Pogotovo ako je prvenstvo u toku (odigrano 11 kola u Kini). A dugokosi golgeter je važan šraf Điangsua, kineskog tima koji se trenutno nalazi na sedmoj poziciji u kineskom šampionatu - imaju 11 poena zaostatka za neprikosnovenim liderom Gvangžuom...

"Krivo mi je što neću doći u Podgoricu, ali nemoćan sam. Klub ima pravo da blokirana igrača, a negdje ih razumijem. Nadam se da će sljedeći put oni imati razumjevanja za mene i reprezentaciju", rekao je Boske za Topfudbal.me.

Omiljeni fudbaler crnogorske nacije će pratiti dvomeč reprezentacije...

"Siguran sam da će svi momci koji budu došli na okupljanje odraditi dobro turneju i vjerujem da će napraviti dobru atmosferu pred kvalifikacije u septembru", poručio je Damjanović.

Portal Analitika