Zabava

Kan: “Nestašni” novinar uletio pod suknju glumici

nestasluk
D
a su se novinari, zvijezde, ali i domaćini malo opustili trećeg dana filmskog festivala u Kanu, dokazuje nestašluk koji je ukrajinski novinar Vitalii Sediuk (25), inače poznat po sličnim nestašlucima koji graniče s incidentom, preksinoć učinio na premijeri filma Kako istrenirati zmaja 2.

Kan: “Nestašni” novinar uletio pod suknju glumici
Portal AnalitikaIzvor

 

Vitalii je poznat filmskim i muzučkim zvijezdama i s njima već bilježi slične anegdote koje je sam izazvao pa ga je tako Vil Smit (45) jednom prilikom ošamario jer ga je pokušao poljubiti, Bredliju Kuperu (39) stavio je glavu u krilo i zagrlio ga, a kada je Adel (26) primala svoju nagradu Grammy, baš u tom trenutku je uletio na pozornicu i ukrao trenutak slave.

nestasluk1
Ovoga puta na meti je bila glumica America Ferera (30), poznata po ulozi Beti Suarez u seriji Ružna Beti, koja je na sebi imala haljinu bogatu materijalom i koja se slavnom novinaru učinila kao odlična prilika da se zavuče ispod nje.

America i kolege sa seta nisu se tako brzo snašli, ali su zaštitari u vrlo kratkom vremenu  udaljili novinara sa crvenog tepiha.

Vitalii je imao akreditaciju i legalno je ušao na festival no još nije razjašnjeno kako ju je dobio, s obzirom na reputaciju koja ga prati.

(Gloria.hr)

Portal Analitika