Politika

Stijepović: Lično ću kontaktirati one koji su mi pisali (VIDEO)

1605dpsstijepovic
N
osilac liste i kandidat za gradonačelnika koalicije „Za evropsku Podgoricu - Milo Đukanović“ Slavoljub Stijepović danas se u Izbornom štabu Koalicije, sa svojim saradnicima i volonterima Savjeta mladih Demokratske partije socijalista, upoznao sa sadržajem pisama koja su mu građani Podgorice uputili tokom prošlonedjeljne akcije Savjeta mladih DPS-a „Pišem budućem gradonačelniku“, organizovane povodom Međunarodnog dana pisama.

Stijepović: Lično ću kontaktirati one koji su mi pisali (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Stijepović je tokom ove akcije u kojoj je direktno promovisao principe na kojima će počivati rad buduće Kancelarije za građane, kao sastavnog dijela uprave Glavnog grada, ponovio da je on tu zbog građana i rješavanja njihovih problema.

- Ono što je za mene najvažnije u ovoj akciji jeste da je svako pismo pročitano bilo da se radi o nekom predlogu za unaprjeđenje kvaliteta života u Glavnom gradu bilo da se radi o nekim ličnim problemima. Svima se zahvaljujem na tome što su mi pisali i jedan broj građana ću svakako kontaktirati da u neposrednom kontaktu pokušamo da vidimo mogu li se riješiti problemi koje građani navode – kazao je on.

Stijepović i volonteri su pažljivo pročitali više hiljada pisama u kojima su Podgoričani govorili o svojim željama, prijedlozima, planovima i problemima. Kandidat za gradonačelnika je tokom dana lično razgovarao sa građanima koji su u pismima, uz svoje prijedloge, ostavljali brojeve telefona.

Stijepović je ovom prilikom ponovio da će u unaprjeđenju života građana i on lično i njegovi saradnici biti na 24-časovnoj usluzi građanima.

- Ova akcija pokazuje ono što je i naša namjera – da i nakon 25. maja ja kao gradonačelnik, moj tim i Kancelarija za građane budemo stalno na usluzi građanima, neposredno u kontaktu sa njima, da rješavamo zajednički probleme, da unaprjeđujemo kvalitet života svih građana, da jednostavno budemo tu uvijek zbog građana – jer oni su na prvom mjestu, a mi smo tu zbog njih -  rekao je Stijepović.

Najzanimljivije poruke iz pisama Podgoričana budućem gradonačelniku biće korišćena dalje u kampanji, kao i u radu buduće Kancelarije za građane.

 

Portal Analitika