Politika

MILIĆ: Volim Rusiju i Srbiju, a najviše Crnu Goru (VIDEO)

snpok
P
redsjednik SNP Srđan Milić, kazao je sinoć na izbornoj promocije svoje partije u Baru da "bez SNP više neće biti vlasti u Baru".

MILIĆ: Volim Rusiju i Srbiju, a najviše Crnu Goru (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

On je poručio okupljenim pristalicama- da pojedini ne vole SNP i zato što je u protekla četiri mjeseca- jedini bio i kod Vladimira Putina i kod Baraka Obame.

- To nije uspjelo ni jednom predsjedniku partije u Crnoj Gori, naveo je Milić.

okjonica3
Prema njegovim riječima, SNP vole "i na istoku i na zapadu".

- Ja ne bih ni bio tamo da nemam čast i privilegiju da budem predsjednik SNP-a. Onima kojima smeta što volimo Srbiju, kažem - volim Srbiju. Svima kojima je smetalo što sam otputovao u Moskvu, na Dan pobjede nad fašizmom, kažem - volim Rusiju, istakao je Milić.

Zbog 13. jula 1878. i 13. jula i Virpazara 1941. godine,  zbog svih generacija koje su stvarale tu državu, kažem im- najviše volim Crnu Goru-naglasio je Milić.

Prema njegovom mišljenju, nema veće bruke i sramote od odluke Vlade Crne Gore da uvede sankcije Rusiji.

jonicaok
- U Rusiji sam kazao da to što priča Vlada- ne misli ni 10 odsto građana Crne Gore, naveo je Milić.

Nosilac barske liste SNP-a Snežana Jonica rekla je da je ponosna što iza sebe ima takvu listu, na kojoj joj u Baru zavide mnogi.

- SNPće  izboriti da Sutomore bude opština, te da Bar bude bezbjedan grad sa odgovornom vlašću. Onima koji su nemilice trošili naše pare, propustali šanse poručujem da je vrijeme da odu, i da budem jasna tu mislim i na DPS i na SDP”, poručila je na predizbornoj konvenciji u Baru nosilac liste SNP-a Snežana Jonica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portal Analitika