Politika

Lekić: Prolazi vrijeme manipulacija

cakiok
V
rijeme manipulacija sigurno ističe tako da tkz. borba DPS-a za državu, pri čemu gotovo nikada ne pominje Zakon i Ustav, koji su za tu političku grupaciju potpuno strani, je u stvari borba za svoju prćiju, kazao je kazao je lider Demokratskog fronta, Miodrag Lekić, na završnoj predizbornoj konvenciji u Bijelom Polju.

 Lekić: Prolazi vrijeme manipulacija
Portal AnalitikaIzvor

Lekić je poručio da će Demokratski front poštovati zakon i državu sa izgrađenim jakim institucijama koje će biti njen garant.

"Druga manipulacija vrhuške na vlasti su indetitetska pitanja. Što više govore o toj temi Crna Gora se nalazi u sve dubljoj indentitetskoj krizi", kazao je lider Demokratskog fronta.

“Oni nijesu svjesni da se indetitet ne ugrađuje promjenama partijskih linija, već se strpljivo gradi. Gradi se ozbiljnom politikom.A ozbiljna politika je ona koja ima viziju Crne Gore, što DPS nije nikada imala. Osim posrnule privrede nema ni zajedništva u duhovnosti u pravom smislu riječi, već se raznim manipulacijama Crna Gora dijeli. Demokratski front je za razliku od DPS pomirena Crna Gora, što je potvrdila i večerašnja konfencija kojoj prisustvuju Crnogorci, Srbi, Bošnjaci...”, istakao je Lekić.

Za završne konvencije DF-a u Bijelom Polju Za završne konvencije DF-a u Bijelom Polju

On je poručio da je zadovoljan što DF ima široku višenacionalnu strukturu koja je sasvim prirodna, jer svi skupa dijele zajedničku istorijsku sudbinu.

"Ta vrsta povezanosti i saradnje će vremenom jačati I biće najbolji garant jedne nove Crne Gore izgrađene na normalnim vrijednostima", zaključio je.

Osim Lekića, na konvenciji su se građanima predstavili kandidati sa izborne liste, a govorili i četiri potpresjednika. (Radio Crne Gore, Portal RTCG)

 

Portal Analitika