Politika

Budva: Odbornik Nikola Vukčević napustio Pozitivnu

1505vukcevic
O
dbornik Pozitivne Crne Gore u Budvi Nikola Vukčević saopštio je danas da je napustio tu partiju i najavio da će u budućem radu budvanskog parlamenta nastupati samostalno.

Budva: Odbornik Nikola Vukčević napustio Pozitivnu
Portal AnalitikaIzvor

- Želim da vas obavjestim da ću u budućem radu budvanskog parlamenta nastupati samostalno i nezavisno, kao odbornik Nikola Vukčević. I do sada sam bio samostalan u svom radu i odlučivanju, kao nezavistan građanin sam se jednom i kandidovao za gradonačelnika Budve, kada je moju listu "Volim Budvu više od svih - Niko Krpa" podržao veliki broj glasača koji su uvijek znali da cijene moj rad  i zalaganje - kaže se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Vukčević je istakao da napuštanje Pozitivne nema nikakve veze sa izborima u Podgorici i ostalim gradovima u Crnoj Gori i dodao da kao samostalan u svom radu može mnogo više da doprinese ostvarenju svih inicijativa i ciljeva koje je postavio kao prioritet.
- Ne želim da budem dio bilo kakvih afera unutar partije koje su se desile u Nikšiću i Budvi, jer sam ubijeđen u to da su mnogi Budvani glasajući na prethodnim izborima dajući povjerenje Pozitivnoj to učinili i zbog mene lično, čovjeka koji je ovdje rođen i koji je ostavio traga, posebno u razvoju turizma i sporta. Takođe, želim da zahvalim na lijepoj i uspješnoj saradnji odborniku Radosavu Tomoviću sa kojim sam imao dobru komunikaciju i dijelio iste stavove - kazao je Vukčević.

- U Skupštini opštine Budva ću uvijek podržavati sve odluke koje su u interesu Budve i njenih građana, kao i one odluke koje su u interesu države Crne Gore, za koju sam se oduvijek zalagao. Isto tako, biću spreman da se suprostavim svemu što nije u interesu mog grada i da ne podržim ono što mislim da bi moglo da se uradi bolje ili drugačije. Prije svega ću slušati i poštovati interese građana i podržavati njihove inicijative, a Budva, Stari grad i mediteranska obilježja koja treba vratiti, biće moj prioritet. Ubijeđen sam da će moj doprinos biti mnogo veći i značajniji kada budem nastupao kao nezavisni odbornik i da će građani Budve i moji glasači to znati da cijene - zaključio je odbornik Vukčević.

Portal Analitika